Outlet store

Een outlet store voor mode en accessoires. Doel van de verbouwing was het creëren van een flexibele en gastvrije inrichting. Door een kleine aanpassing aan bestaande rolcontainers, worden dit verrijdbare kledingrekken. Met deze verrijdbare meubels zijn diverse indelingen te maken, waardoor de winkel flexibel is in de presentatie. De nieuwe verlichting is in het bestaande lattenplafond verwerkt. Bestaand en nieuw vormen samen een goede basis voor deze outlet.

Tijdens dienstverband Interne Zaken

Inrichting appartement

Verbouwing van een appartement in het centrum van Maastricht. In de bestaande situatie was een te kleine keuken in een aparte ruimte. De keuken vormt nu de verbinding tussen de entree en de eetkamer. Het is een ruimte waar je samen fijn kunt verblijven. In de woonkamer met elektrische haard vormt het trapmeubel een toegang naar de entresol.

Tijdens dienstverband Interne Zaken

Social Cooking

Door het samenvoegen van hal, bijkeuken en keuken, ontstaat één grote ruimte met plaats voor een ruim kookeiland. Ideaal voor de opdrachtgevers: een gezin met veel kookliefhebbers. De keuken is nu de plaats waar samen met de hele familie in een sociale setting gekookt kan worden.